Středisko vzájemné humanitární pomoci

Ve Středisku vzájemné humanitární pomoci pomáháme klientům charity, sociálně slabým lidem a všem dalším potřebným. V pravidelných sbírkách nebo po domluvě sbíráme oblečení, nábytek, funkční elektrospotřebiče pro domácnost, domácí potřeby a další věci od lidí, kteří je už nepotřebují. Pomocí Humanitárního skladu, Charitního šatníku v Blansku nebo místa Charitní pomoci v Boskovicích pak tyto věci dostáváme k těm, kteří je nutně potřebují a na nové nemají finanční prostředky.

Charitní šatník

kontaktní osoba: František Jahoda
e-mail: 1knx-7i_65wkY~87VX~l2Zdk6hkmYZhaa8kmb

Další sbírky šatstva se uskuteční:

• 9. září 2020
  • 25. listopadu 2020

Místa a časy včas upřesníme.

Darované věci budou použity pro uživatele služeb Oblastní charity Blansko a další sociálně potřebné lidi z regionu.

Výdejní místa pro veřejnost:

Šatník Blansko

Charitní šatník - mapa

sídliště Písečná, ulice Jasanová (vedle nábytku Nejči)
Blansko

výdej šatstva: pondělí od 10:00 do 17:30

Charitní pomoc Boskovice

Charitní pomoc Boskovice - mapa

Dukelská 878/19
Boskovice

výdej šatstva: úterý od 11:00 do 17:00

Humanitární sklad

kontaktní osoba: František Jahoda
e-mail: 1knx-7i_65wkY~87VX~l2Zdk6hkmYZhaa8kmb

Humanitární sklad se nachází v Blansku na ulici Gellhornova (areál ČKD). Sem je možné, po předchozí telefonické domluvě, darovat nábytek, elektrospotřebiče a vybavení pro domácnost .

Centrum vzájemné humanitární pomoci pracuje podle hesla "POMOZTE NÁM POMÁHAT!", protože když nebude dost ochotných lidí, kteří nepotřebné ošacení, nábytek, elektroniku atd. nabídnou nám, nemůžeme ani my pomoci těm, kteří by tyto věci potřebovali.

Podrobnější informace o službě