Servis pro dárce

Potvrzení o daru

• Máte ze svého daru skvělý pocit? To jsme rádi. Navíc si můžete odečíst dar ze základu daně
  • Při platbě zadejte email a adresu a my vám začátkem příštího roku vystavíme potvrzení o daru
  • Potřebujete potvrzení dříve? Vyplňte formulář níže nebo napište na: pavel.perout@blansko.charita.cz a my vám potvrzení pošleme

Chcete vědět jak to funguje? Připravili jsme pro vás podrobnější informace.

Jaké je správné číslo účtu a jak zkontroluji, že dar posílám správně?

Práci Charity Blansko můžete podpořit služby několika způsoby:

1. Odesláním daru na dárcovský účet: 15635631/0100variabilní symbol pro pomoc na Blanensku je 201. Další variabilní symboly určují přesnější cílení darů například pro nemocné a umírající, pro rodiny v těžkých situacích, pro lidi bez domova atd.
  2. Odesláním prostřednictvím online platební brány Pays, kdy dar putuje nejprve na účet poskytovatele systému 8450229028/5500, který vidíte ve svém bankovnictví, poté je přeposlán na účet podle účelu, na který přispíváte. Většinou tedy na dárcovský účet výše.
  3. Odesláním daru na speciální sbírkový účet, které náleží k vyhlášeným sbírkám. V Blansku se jedná především o Tříkrálovou sbírku, jejíž číslo sbírkového účtu je 66008822/0800, v.s. pro pomoc na Blanensku je 777966000  nebo Koláč pro hospic, jejíž číslo účtu je 246641158/0600, v.s. pro pomoc na Blanensku je 236.

Jaké údaje jsou potřebujeme, abychom vám mohli poslat potvrzení o daru?

Pro vystavení potvrzení o daru potřebujeme znát jméno a příjmení dárce a jeho trvalou adresu a ideálně také váš email a telefon.

Od firemních dárců potřebujeme název firmy, sídlo, IČ a DIČ a kontaktní osobu, které má být potvrzení doručeno. Připravíme pro vás potvrzení o daru či darovací smlouvu.

Kdy potvrzení o daru obdržíte?

Potvrzení o daru vystavujeme obvykle na přelomu ledna a února v roce následujícím po poskytnutí daru.
Potřebujete potvrzení dříve? Kontaktujte nás: pavel.perout@blansko.charita.cz

Kde se dozvíte, jak váš dar pomáhá?

Rádi vám budeme posílat pravidelné informace na váš email. Proto nezapomeňte při odesílání formuláře zatrhnout políčko, že s tím souhlasíte.

Zrušení opakované platby

Pravidelné dary můžete kdykoliv zrušit přímo ve vašem bankovnictví.

V případě, že budete chtít opakovanou platbu kartou zrušit, kontaktujte provozovatele platební brány Pays:
Klikněte pro informace o zrušení platby kartou

Pokud máte nějaké další otázky, neváhejte kontaktovat Pavla Perouta, který v Charitě Blansko pečuje o dárce na pavel.perout@blansko.charita.cz

Osobní údaje

Pro správnou identifikaci daru použijte stejný email jako v platební bráně.

Právnické osoby

osmmínussedm=

Pozn.: položky označené * jsou povinné.