Podpořte činnost Oblastní charity Blansko

• Vaše pravidelná podpora nám umožňuje pomáhat seniorům, nemocným lidem, lidem se zdravotním a mentálním postižením, lidem v sociální a hmotné tísni, lidem bez domova, ohroženým dětem a mládeži, rodinám, matkám, které ztratily domov a dalším lidem. Také díky vám můžeme okamžitě reagovat v krizových situacích po celém regionu.
  • Pokud chcete finančně podpořit naši organizaci, můžete darovat přes platební bránu nebo nás podpořit jakoukoliv částkou bankovním převodem na číslo účtu 15635631/0100, variabilní symbol 200. Pokud nás chcete podporovat pravidelně a dlouhodobě, zadejte ve své bance trvalý příkaz a zasílejte každý měsíc stejnou částku.
  • Pokud chcete podpořit konkrétní středisko nebo službu, napište název služby do zprávy pro příjemce.
    V případě zájmu je možné uzavřít darovací smlouvu.
  • Pokud Vám vyhovuje platba složenkou, tak do poštovní poukázky typu A vyplňte prosím tyto údaje:
    Příjemce: Oblastní charita Blansko, Komenského 19, 678 01 Blansko
    Číslo účtu: 15635631, kód banky: 0100, variabilní symbol 201 nebo dle střediska
    Odesílatel: vyplňte své jméno a adresu, abychom Vám mohli poslat potvrzení o přijetí daru a informovat Vás o jeho využití.

Oblastní charitě Blansko můžete darovat i věcné dary – výtvarné a kancelářské potřeby, knihy, hračky, sportovní potřeby a další věci určitě udělají radost dětem i dospělým využívající naše služby.
Věci – oblečení, obuv, drobné vybavení domácnosti – můžete darovat v pravidelných čtvrtletních sbírkách nebo přinést po domluvě do Střediska vzájemné humanitární pomoci
(kontakt na vedoucího - František Jahoda - 603 291 388).

OBLASTNÍ CHARITA BLANSKO
Komenského 19, 678 01 Blansko

tel./fax: +420 516 417 351
blansko@blansko.charita.cz
IČO: 44 99 02 60
Bankovní spojení: KB číslo účtu 15635631/0100

Kam se obrátit, když potřebuji poradit?

Kontaktujte člověka, který Vám rád pomůže: Pavel Perout, mobil: +420 731 646 972, e-mail: pavel.perout@blansko.charita.cz, www.blansko.charita.cz . Jsme tu pro Vás.

DĚKUJEME, ŽE NÁM POMÁHÁTE POMÁHAT!