Klub Ratolest

Bankovní spojení: KB číslo účtu 15635631/0100, VS 233

Facebook: facebook.com/klub.ratolest

Vítání jara 2019

Nabízí aktivity v oblasti zájmové a volnočasové

• Pohybové aktivity
  • Výtvarné dílny
  • Podpůrné a diskusní skupiny
  • Jednorázové akce pro širokou veřejnost
  • Příměstské tábory

Cílem aktivit je posilování významu rodiny ve společnosti, kvalitních vztahů mezi generacemi, posílit rodičovské kompetence při výchově a péči o děti, získat nové vědomosti. Umožnit rodičům s dětmi vzájemnou výměnu zkušeností, aktivní a smysluplné společné trávení volného času. Podpořit setkávání dětí s vrstevníky a celým rodinám zapojení do života komunity.

Pravidelné aktivity v Klubu Ratolest:

Pondělí

Od 9.30 hodinCvičení rodičů a prarodičů s dětmi 1-3 roky. Pohybové a vzdělávací aktivity – rozvoj motorických schopností, koordinace těla u dětí pomocí říkadel, písniček a cvičení. Příspěvek na pomůcky 60 Kč, nebo 40 Kč při využití Klubové karty.

Od 16.00 do 18.00 hodin – Volná herna – rodiče a prarodiče s dětmi mohou využít hernu Klubu Ratolest k vzájemnému setkávání a hraní s dětmi. Příspěvek na pomůcky 50 Kč. Pravidla využití herny jsou vyvěšena na vstupních dveřích a v prostorách herny.

Úterý

Středa

Od 9.30 hodinVýtvarná dílna Šikulky pro rodiny s dětmi ve věku 1-3 roky. Vzdělávací aktivity v oblasti manuální zručnosti, seznámení se s výtvarnými technikami, rozvoj fantazie, pro rodiče s batolaty. Příspěvek na výtvarný materiál 60 Kč, nebo 40 Kč při využití Klubové karty.

Pátek

Od 9.00 hodinDiskusní skupina pro rodiče s dětmi 0-3 roky. Setkávání rodičů, nad společným tématem. Rodiče si vzájemně vyměňují a sdílejí své zkušenosti při řešení běžných rodičovských starostí i radostí, vzájemně se podporují. Pro děti je zajištěn dohled s doprovodným programem. Příspěvek na materiál 20 Kč.

Hledáme do Klubu Ratolest šikovné maminky pro vedení výtvarných a pohybových aktivit. Ozvěte se nám!

priloha_c.11_a_logo_JMK_barevné

Jihomoravský kraj poskytl dotaci na realizaci aktivit Klubu Ratolest v projektu "Aktivní rodina"

Jihomoravský kraj poskytl dotaci na realizaci projektu " Dovybavení a obměna zastaralých a nefunkčních částí táborové základny va farním areálu Doubravice nad Svitavou"

Blansko znak

"Činnost Klubu Ratolest je realizována za finanční podpory Města Blansko"

3._SitMC_logo_zkratka

Klub Ratolest je členem Sítě pro rodinu, z.s.