WEB_dobre darce

Proč se stát dobrým dárcem?

• Vaše peníze použijeme na to, abychom lidem na Blanensku pomohli dostat se z těžkých situací
  • Stanete se součástí řetězce pomoci
  • A možná jednou stejný dárce pomůže vám

Členové Klubu dobrých dárců jsou pro nás důležití. Budeme vás pravidelně informovat o naší práci, zvát vás na naše akce. Každý měsíc za vás charitní kněz odslouží mši, každý rok pro vás uspořádáme setkání členů.

Členem Klubu dobrých dárců se stává dárce, který naši práci pravidelně podporuje.

VSTUPTE DO KLUBU DOBRÝCH DÁRCŮ

Podpořte nás, protože

• DÍKY VÁM MŮŽEME POMÁHAT OKAMŽITĚ. Lidem po celém okrese Blansko i ve chvílích, kdy nepřichází jiná pomoc.
  • JSME TU S VÁMI. Pomáháme Vašim sousedům, rodinám, přátelům, pomůžeme i vám. Jezdíme do všech obcí okresu Blansko.
  • MĚNÍTE S NÁMI SVOJE OKOLÍ. Vaše pravidelné dary pomáhají přímo ve vašem regionu.
  • STANETE SE SOUČÁSTÍ PRÁCE VELKÉ NEZISKOVKY. Ročně se bez pomoci Charity Blansko neobejde 5000 nemocných lidí, umírajících doma, lidí v nouzi, v těžkých životních situacích, s hendikepem a mnoho dalších po celém okrese Blansko.

Co za váš příspěvek můžeme pořídit

• 3500 Kč – Dioptrické brýle pro dítě z azylového domu
  • 1400 Kč – Týdenní péči o pacienta v hospici po vyčerpání příspěvku z pojišťovny
  • 600 Kč – Noc v krizovém bytě pro maminku se třemi dětmi
  • 400 Kč – Krizový nákup potravin pro rodinu
  • 200 Kč – Základní hygienické potřeby pro muže bez domova na měsíc

POMOZTE UPLÉST SÍŤ POMOCI NA BLANENSKU

azylak deti_titulka na darujme

Z příběhů našich klientů

vyber5

„Vždycky jsem chtěla být užitečná, něco dělat. Jak jsem to viděla u lidí kolem sebe. Moje hlava a tělo ale nefungují tak, jak bych sama chtěla, je toho málo, co sama zvládnu. V Betany v Boskovicích pracuju s pomocí druhých lidí, hledáme způsob, jak mě zapojit. Můžu zkusit věci, o kterých mi okolí říkalo, že bych je nikdy nezvládla.“

Eva

(Chráněné bydlení Betany)

DSC06611_01

„Když se mamince udělala proleženina na patě, sestřičky z Domácí zdravotní péče Charity Blansko přijely do půl hodiny. Za maminkou teď jezdí téměř každý den. Dělají jí odběry přímo doma v posteli a nemusíme tak řešit složité převozy k lékaři. Dodaly polohovací postel a další věci potřebné k tomu, abych se o mámu mohla doma starat. “

Klára

(Domácí zdravotní péče)

DSC_0186

„První půjčku jsme si vzali na zaplacení nájmu. Vypadalo to snadně, postupně jsme si vzali další půjčky, až jsme se dostali do obrovských dluhů.
Po šesti letech jsem pochopila, že takto to dál nejde. Našla jsem v sobě sílu opustit partnera, A díky Charitní poradně začala řešit své dluhy.  Vím, na koho se můžu v případě potřeby obrátit.“

Renata

(Charitní poradna)

PŘEČTĚTE SI VÍCE NAŠÍCH PŘÍBĚHŮ

Dívejte se s námi. Víte ve svém okolí o někom, kdo potřebuje pomoc?
Zavolejte na naši Linku důvěry – 516 410 668 (NONSTOP) a my to budeme řešit.

Dává Vám to smysl? Přidejte se do Klubu dobrých dárců

VSTUPTE DO KLUBU DOBRÝCH DÁRCŮ

Při vstupu do Klubu dobrých dárců si sami určujete výši příspěvku, z Klubu se můžete kdykoliv odhlásit. Jednou za rok vám pošleme potvrzení o darech (dar si můžete odečíst ze základu daně)