Podpora pro rodiny s dětmi Boskovice

SOCIÁLNĚ AKTIVIZAČNÍ SLUŽBY PRO RODINY S DĚTMI
CENTRUM “PRO“ /POMOC RODINÁM, OBĚTEM/ BOSKOVICE

Logo OPZ barevné

Pomáháme rodinám s dětmi na Boskovicku překonávat obtížné situace, které nejsou schopné zvládnout vlastními silami. Za rodinami jezdíme převážně domů, ale mohou nás navštívit i v ambulanci. Rodinám poskytujeme základní sociální poradenství, pomoc s hledáním bydlení, s vyřízením sociálních dávek nebo s finanční situací. Podporujeme ve výchově a vzdělávání dětí a doprovázíme rodiče v situacích, ve kterých se cítí nejistí.
Službu poskytujeme v rámci projektu Odborné sociální poradenství a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi pomáhají ohroženým osobám a projektu Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje.

Navštivte nás: na adrese U Lázní 1734, Boskovice: Pá: 7:30 – 11:30

Přijedeme za Vámi:
Po: 7:30 – 11:30, 12:30 - 17:00
Út, Stře: 7:30 – 11:30, 12:30 - 15:30
Čtvrt: 7:30 – 11:30, 12:30 - 14:00
Pá: 7:30 – 11:30

U Lázní 1734, 680 01 Boskovice
mob.: 604 920 456
e-mail: sas.boskovice@blansko.charita.cz
vedoucí služby: Mgr. Miroslava Přibylová

Projekt Odborné sociální poradenství a sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi pomáhají ohroženým osobám, registrační číslo projektu CZ.03.2.65/0.0/0.0/16_047/0007713, je financován z Evropského sociálního fondu.

Projekt Vybrané služby sociální prevence na území Jihomoravského kraje, registrační číslo CZ.03.2.60/0.0/0.0/15_005/0007741 je financován z Evropského sociálního fondu, Státního rozpočtu ČR a rozpočtu Jihomoravského kraje.

SAS_ Boskovice