Koláč pro hospic v okrese Blansko

Mobilní hospic sv. Martina

Na začátku letošního roku jsme přijali do Mobilního hospice sv. Martina 45letého muže v terminálním stádiu života. Žil v rodinném domku společně s manželkou a třemi syny. Nejmladšímu synovi bylo teprve 10 let. „Péči jsme zavedli v intenzivním režimu. Do domácnosti jezdily zdravotní sestry několikrát denně.,“ vzpomíná vrchní sestra Mobilního hospice sv. Martina Hana Kudová.
Muže doprovázel tým mobilního hospice 23 dní. Díky statečné péči rodiny a díky pomoci hospice odcházel v klidu, doma, v kruhu svých blízkých.

Podpořte Mobilní hospic sv. Martina a odneste si za odměnu sladký koláč!

Koláč pro hospic je tradiční osvětová akce a sbírka, při které se dozvíte vše, co vás zajímá o hospicové péči na Blanensku. Ve stáncích v Blansku, v Boskovicích a v Letovicích se můžete zeptat na cokoliv z hospicové péče a přispět na nákup vybavení na tuto službu. Za váš dar dostanete již tradičně chutný koláč.
I díky vám prožijí nevyléčitelně nemocní závěrečnou část svého života v domácím prostředí obklopeni svou rodinou a blízkými.

Podpořte hospic on line platbou

Nemůžete nás v den konání sbírky na stáncích zastihnout?  Podpořte náš domácí hospic on line platbou.
Za necelou minutu nám pomůžete pomáhat díky zabezpečené platební bráně Pays (poskytovatelem je AXIMA s.r.o.).

Rádi vám vystavíme potvrzení o daru. Pro získání potvrzení o daru vyplňte během zadávání platby svůj email a po jejím dokončení odešlete formulář, který se zobrazí na našem webu. Jinak nejsme vaši platbu schopni identifikovat a nebudeme vám moci potvrzení vystavit.

Podpořte hospic bankovním převodem

číslo sbírkového účtu: 42 00 06 59 31/ 6800
variabilní symbol: 236

Přispět můžete jednorázově nebo opakovaně a dlouhodobě tím, že zadáte trvalý příkaz. Pro vystavení potvrzení o daru, uveďte do zprávy pro příjemce své kontaktní údaje.

Za koláče půjde na hospic přes 114 tisíc
12. října 2020 Koláč pro hospic1

Za koláče půjde na hospic přes 114 tisíc

V benefiční akci Koláč pro hospic získal Mobilní hospic sv. Martina rekordních 114 535 korun, o 8 tisíc více než vloni. Koláč pro hospic jsme pořádali ve druhém říjnovém týdnu letos už podvanácté. Za příspěvek na hospicovou péči kolemjdoucí dostali koláče v Blansku na Rožmitálově ulici, na náměstí v Boskovicích a v Letovicích.

Za koláče chceme koupit léky pro hospicové klienty
30. září 2020 Koláč pro hospic1

Za koláče chceme koupit léky pro hospicové klienty

Tradiční osvětová akce a sbírka Koláč pro hospic se blíží. Ve středu 7. října se dozvíte vše, co vás zajímá o hospicové péči na Blanensku hned na třech místech okresu. Po celý den od 9 hodin od rána až do doby, než dojdou koláče, budou zaměstnanci Mobilního hospice sv. Martina a další pracovníci Charity Blansko ve stáncích na ulici Rožmitálova v Blansku, na Masarykově náměstí v Boskovicích a na Masarykově náměstí v Letovicích. Můžete se jich zeptat na cokoliv z hospicové péče a přispět na nákup vybavení na tuto službu. Za váš dar dostanete již tradičně chutný koláč.

Za koláče získal hospic rekordních 106 tisíc
15. října 2019 Koláč pro hospic1

Za koláče získal hospic rekordních 106 tisíc

V benefiční akci Koláč pro hospic získal Mobilní hospic sv. Martina rekordních 106.368 korun. Oproti loňskému roku byl výtěžek téměř dvojnásobný.

Koláč pro hospic: pomoc, která chutná sladce
30. září 2019 Koláč pro hospic1

Koláč pro hospic: pomoc, která chutná sladce

Tradiční osvětová akce a sbírka Koláč pro hospic se blíží. Ve středu 9. října se dozvíte vše, co vás zajímá o hospicové péči na Blanensku hned na pěti místech okresu. Po celý den od 9 hodin ráno do 16 hodin odpoledne budou zaměstnanci Mobilního hospice sv. Martina a další pracovníci blanenské charity ve stáncích na ulici Rožmitálova v Blansku, na Masarykově náměstí v Boskovicích, na Masarykově náměstí v Letovicích a ve vestibulu nemocnic v Blansku a v Boskovicích. Můžete se jich zeptat na cokoliv z hospicové péče a přispět na nákup vybavení na tuto službu. Za váš dar dostanete již tradičně chutný koláč.