Koláč pro hospic v okrese Blansko

Mobilní hospic sv. Martina

Na začátku letošního roku jsme přijali do Mobilního hospice sv. Martina 45letého muže v terminálním stádiu života. Žil v rodinném domku společně s manželkou a třemi syny. Nejmladšímu synovi bylo teprve 10 let. „Péči jsme zavedli v intenzivním režimu. Do domácnosti jezdily zdravotní sestry několikrát denně.,“ vzpomíná vrchní sestra Mobilního hospice sv. Martina Hana Kudová.
Muže doprovázel tým mobilního hospice 23 dní. Díky statečné péči rodiny a díky pomoci hospice odcházel v klidu, doma, v kruhu svých blízkých.

Podpořte Mobilní hospic sv. Martina v péči o nevyléčitelně nemocné:

číslo sbírkového účtu: 42 00 06 59 31/ 6800
variabilní symbol: 236

Nebo podpořte hospic on line platbou

Nemůžete nás v den konání sbírky na stáncích zastihnout?  Podpořte náš domácí hospic on line platbou.
Za necelou minutu nám pomůžete pomáhat díky zabezpečené platební bráně Pays (poskytovatelem je AXIMA s.r.o.).

(do zprávy pro příjemce nezapomeňte zadat vaše jméno, adresu a email, abychom vám mohli vystavit potvrzení o daru)

MicrosoftTeams-image

Horácký koláč v receptu Petry Burianové

Vítězka pořadu Peče celá země podporuje charitní hospicovou péči a věnovala naší sbírce recept na tradiční horácký neboli pajerský koláč.
Upečte si tento koláč vonící po perníku a podělte se o výsledek na sociálních sítích!

KLIKNĚTE PRO VIDEORECEPT

Kolacek web 02Koláč pro hospic je tradiční osvětová akce a sbírka, při které se dozvíte vše, co vás zajímá o hospicové péči na Blanensku. Ve stáncích v Blansku, v Boskovicích a v Letovicích se můžete zeptat na cokoliv z hospicové péče a přispět na nákup vybavení na tuto službu. Za váš dar dostanete již tradičně chutný koláč.
I díky vám prožijí nevyléčitelně nemocní závěrečnou část svého života v domácím prostředí obklopeni svou rodinou a blízkými.

♥ Děkujeme za vaši podporu ♥

Za koláče půjde na hospic přes 114 tisíc
12. října 2020 Koláč pro hospic1

Za koláče půjde na hospic přes 114 tisíc

V benefiční akci Koláč pro hospic získal Mobilní hospic sv. Martina rekordních 114 535 korun, o 8 tisíc více než vloni. Koláč pro hospic jsme pořádali ve druhém říjnovém týdnu letos už podvanácté. Za příspěvek na hospicovou péči kolemjdoucí dostali koláče v Blansku na Rožmitálově ulici, na náměstí v Boskovicích a v Letovicích.

Za koláče chceme koupit léky pro hospicové klienty
30. září 2020 Koláč pro hospic1

Za koláče chceme koupit léky pro hospicové klienty

Tradiční osvětová akce a sbírka Koláč pro hospic se blíží. Ve středu 7. října se dozvíte vše, co vás zajímá o hospicové péči na Blanensku hned na třech místech okresu. Po celý den od 9 hodin od rána až do doby, než dojdou koláče, budou zaměstnanci Mobilního hospice sv. Martina a další pracovníci Charity Blansko ve stáncích na ulici Rožmitálova v Blansku, na Masarykově náměstí v Boskovicích a na Masarykově náměstí v Letovicích. Můžete se jich zeptat na cokoliv z hospicové péče a přispět na nákup vybavení na tuto službu. Za váš dar dostanete již tradičně chutný koláč.

Za koláče získal hospic rekordních 106 tisíc
15. října 2019 Koláč pro hospic1

Za koláče získal hospic rekordních 106 tisíc

V benefiční akci Koláč pro hospic získal Mobilní hospic sv. Martina rekordních 106.368 korun. Oproti loňskému roku byl výtěžek téměř dvojnásobný.

Koláč pro hospic: pomoc, která chutná sladce
30. září 2019 Koláč pro hospic1

Koláč pro hospic: pomoc, která chutná sladce

Tradiční osvětová akce a sbírka Koláč pro hospic se blíží. Ve středu 9. října se dozvíte vše, co vás zajímá o hospicové péči na Blanensku hned na pěti místech okresu. Po celý den od 9 hodin ráno do 16 hodin odpoledne budou zaměstnanci Mobilního hospice sv. Martina a další pracovníci blanenské charity ve stáncích na ulici Rožmitálova v Blansku, na Masarykově náměstí v Boskovicích, na Masarykově náměstí v Letovicích a ve vestibulu nemocnic v Blansku a v Boskovicích. Můžete se jich zeptat na cokoliv z hospicové péče a přispět na nákup vybavení na tuto službu. Za váš dar dostanete již tradičně chutný koláč.