Do sbírky potřebujeme věci, které můžou ještě sloužit

Poslední letošní sbírku oblečení, bot, elektroniky a dalších věcí do domácnosti pořádá Oblastní charita Blansko ve středu 28. listopadu v Blansku na Jasanové ulici vedle nábytku Nejči, na Staré Fabrice a na faře, v Boskovicích v Betany a ve Sloupě na faře.

Do sbírky uvítáme všechny věci běžné potřeby. Budeme rádi za všechno použitelné oblečení, věci do domácnosti, elektroniku, potřeby pro dítě. Všem dárcům děkujeme a zároveň je prosíme, aby zvážili, jestli darované věci ještě můžou sloužit. „Potřebujeme opravdu věci, které jsou funkční, nerozbité nádobí, použitelnou elektroniku a nositelné oblečení. Zkuste prosím zvážit, jestli věci, které darujete, byste i vy ještě použili,“ apeluje na dárce vedoucí Charitního šatníku František Jahoda.

Darované věci využívají klienti charity a sociálně slabí lidé z regionu do běžných domácností. Věci ze sbírky po vytřídění putují do Charitního šatníku v Blansku na Jasanové ulici, který je otevřený od pondělí od desíti dopoledne do půl šesté odpoledne a do Charitní pomoci v Boskovicích, která je otevřená v úterý od jedenácti dopoledne do pěti odpoledne.

Protože po sbírce je s tříděním oblečení a věcí do domácnosti pro potřebné dost práce, uvítáme na pomoc dobrovolníky, kteří by chtěli se zpracováním darovaných věcí pomoci. Zájemci se můžou ozvat vedoucímu šatníku Františku Jahodovi na číslo 603 291 388.

Děkujeme dárcům a všem ostatním, kteří se na sbírce podílejí.

Rozpis sběrných míst listopad 2018