Centrum podpory dětí a rodin

je určeno pro rodiny s dětmi, které potřebují pomoc odborníků. Pracovníci prorodinných služeb poskytují rodičovské poradenství s možností nakontaktování na odborné specializované služby např. psycholog, právník, sociální pracovník, pediatr, porodní asistentka, laktační poradkyně. Podporují rodiče při hledání pracovních a rekvalifikačních příležitostí, poskytují ucelený přehled o péči a vzdělání dětí do 15 let.

Poradenství poskytují pracovnice prorodinných služeb - speciální pedagog, akreditované pracovnice na výchovu a vývoj dětí od narození do školního věku .

• Základní poradenství s možností nakontaktování odborníků pondělí - pátek 8:00 -15:00 hodin
  • poradenství speciálního pedagoga, právničky, psychologa
  • psycholožka PhDr. Jitka Barešová,  út 11:00-17:00  Blansko, Bartošova 1, 1.patro- vchod po schodišti z terasy
  • speciální pedagožka Bc. Kateřina Daňková, Blansko, Sladkovského 2b