Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Další sbírka šatstva se uskuteční 28.2.2018.

Rozpis sběrných míst ÚNOR 2018.

Tříkrálové koledníky můžete potkat ještě o tomto víkendu, výsledky slibují rekord

V neděli 14. ledna naposledy vyjdou do ulic koledníci letošní Tříkrálové sbírky, po tomto datu je již nepotkáte. Do celostátní sbírky organizované Charitou Česká republika, jejíž výtěžek je určen zejména na pomoc seniorům, lidem bez domova, matkám s dětmi v tísni nebo rodinám v tíživé situaci, je však možné přispívat celoročně. Na většině míst se teď sčítají vykoledované peníze. Výsledek sbírky pravděpodobně překoná loňský rekord.

Tříkrálový koncert z Brna vysílala v přímém přenosu Česká televize

Hlavní doprovodnou akcí Tříkrálové sbírky je Tříkrálový koncert v Městském divadle Brno. Koncert je tradičním poděkováním koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům. Koncert byl odvysílán v přímém přenosu na programu ČT 1 v neděli 7. ledna 2018 od 18 hodin.

Soutěžte o nejradostnější fotku a video z Tříkrálové sbírky

Foťte, točte a pošlete nám na e-mail abFu5f96LTprRb~lW5pJ, jak jste si letošní koledu užili a jakou radost jste způsobili. Vaši kolegové, kamarádi, spolukoledníci a fanoušci naší facebookové stránky pak vyberou fotku nebo video, u kterých se nejvíc pobavili a potěšili.